Improvisatie & Creatief Spel

  • Je vrije kind de ruimte geven

  • Werken aan je Improvisatie Vermogen

  • Meewerken aan Theaterproducties en promotionele activiteiten

Op dit moment wordt deze leergroep niet aangeboden, we hopen dat dit op (korte) termijn weer mogelijk wordt. 

In deze leergroep gaan we in 9 avonden werken rondom Improvisatie en Creatief Spel.

Je leert je speelsheid (opnieuw) kennen en inzetten, je werkt spelenderwijs aan je improvisatie vermogen en gaat met thema’s als ‘vastpakken’, ‘loslaten’ en ‘oplossingen leven’ aan de slag.

Deze leergroep gaan we daarnaast ondersteunend inzetten aan een theatergroep.
Deze theatergroep zal producties gaan maken die gespeeld gaan worden op festivals, evenementen en congressen. Daarnaast willen we op bepaalde plekken het aanbod van Spectrum op ervaringsgerichte wijze onder de aandacht brengen.

Bij deze activiteiten zal actief een beroep worden gedaan op de ondersteuning van de deelnemers aan deze leergroep. Je krijgt dan een meewerkende of ondersteunende rol in de betreffende productie / voorstelling. Als je intekent voor deze leergroep ben je bereid om hier kosteloos je inzet en medewerking aan te verlenen.

De prijs van de leergroep houden we dan ook heel laag en je mag verwachten dat we jou, bij daadwerkelijke inzet, ook de nodige verzorging zullen bieden in de vorm van catering / eten en drinken.

Onder het kopje ‘praktisch‘ vind je de data en het contract voor deze leergroep. Je kunt je aanmelden door het contract ondertekend op te sturen naar : info@spectrum13.nl

Trainer: Dick Mostert